Na stanju

Vozić za kojim su dečaci, a i devojčice širom sveta “izgubili glavu”! Nije ni čudo, jer je zaista beskrajno zanmljiv!Navikli smo na obične voziće koji se nude među brojnim igračkama, ali ovo nije običan vozić, već vozić koji za sobom ostavlja domine! On će... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Vozić za kojim su dečaci, a i devojčice širom sveta “izgubili glavu”! Nije ni čudo, jer je zaista beskrajno zanmljiv!

Navikli smo na obične voziće koji se nude među brojnim igračkama, ali ovo nije običan vozić, već vozić koji za sobom ostavlja domine! On će ih tako pravilno poređati da ćete od njih moći da napravite oblik kakav želite.

Na vrh vozića se stavi kertridž koji se prethodno napuni dominama. Domine možete ređati, na primer, tako da svaka sledeća bude u drugoj boji, ako želite da vam sve bude veselo i šareno. Kada napunite kertridž, stavite ga na vrh vozića i uključite ga. On će početi da ide ostavljajući za sobom domine uspravno. 

Ono što je zanimljivo je da pritiskom na dugmence u svakom trenutku možete promeniti pravac kretanja vozića i tako oblik od domina učiniti interesantnijim.

Ova igračka može biti sjajan poklon bilo kojim povodom: za rođendane i druge praznike, a jednako je zanimljiva i dečacima i devojčicama. A budite sigurni da ćete se i vi zajedno sa njima zabaviti!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina