Na stanju

Neka se vaši klinci dobro zabave i neka razvijaju svoju kreativnost uz ovaj super plastelin set sa mini frizerskom opremom. Ova igrica će im omogućiti da otvore svoj mali frizerski salon samostalno ili sa jednim ili više drugara i igraju se iznova i iznova... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Neka se vaši klinci dobro zabave i neka razvijaju svoju kreativnost uz ovaj super plastelin set sa mini frizerskom opremom. Ova igrica će im omogućiti da otvore svoj mali frizerski salon samostalno ili sa jednim ili više drugara i igraju se iznova i iznova i svaki put drugačije.

Ovaj kreativan set је igra koja pruža bezbroj mogućnosti i novih načina za igru, igra koja podstiče decu da budu kreativna, ali i da istovremeno razvijaju i koordinaciju pokreta. Može biti individualna igra, ali se deca mogu igrati i zajedno sa drugarima. Za razliku od brojnih drugih plastelin setova, ovde se ne dobijaju klasične modle, već nešto mnogo bolje – frizerski set.

U kompletu dolazi postolje, čovečuljak, mini frizerska oprema i 5 boja plastelina, a ono što je najzanimljivije jeste kako ovaj set funkcioniše.

Naime, postolje je potrebno napuniti željenom bojom plastelina, a potom na njega staviti čovečuljka. Glava čovečuljka ima po sebi rupice, pa kada pritisnete papučicu na postolju, kroz te rupice će izaći plastelin. Tako će čovečuljak dobiti kosu. Kako budete pritiskali papučicu, kosa će sve više rasti. Kada kosa od plastelina postigne željenu dužinu, vreme je da se čovečuljak ošiša.

Kako će se ošišati čovečuljak zavisi isključivo od dečije kreativnosti. Plastične makazice koje se dobiajju u setu uspešno i lako seku kosu od plastelina, a tu su i češljić, fen za kosu, šampon, kako bi igra bila zanimljivija. S obzirom da može da mu se menja dužina kose, da se od plastelina mogu napraviti i ukosnice, čovečuljak na postolju može biti i muško i žensko.

Bićete oduševljeni i vi i deca! Jer ovo je igra koja drži pažnju satima, a već sledećeg dana je jednako zabavna i može da bude potpuno drugačija!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina