Na stanju

Prihvatite izazov slaganja stolica sa prijateljima ili porodicom! Ova igra pruža odličnu zabavu i mogu da je igraju svi uzrasti, i deca i odrasli! Sve što vam treba je mirna ruka i kreativno razmišljanje!Cilj ove uzbudljive igre je da svaki igrač naizmenič... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Prihvatite izazov slaganja stolica sa prijateljima ili porodicom! Ova igra pruža odličnu zabavu i mogu da je igraju svi uzrasti, i deca i odrasli! Sve što vam treba je mirna ruka i kreativno razmišljanje!

Cilj ove uzbudljive igre je da svaki igrač naizmenično dodaje stolicu na gomilu, stolicu na stolicu. Napetost raste kako raste toranj. Cilj je da ne srušite stolice sve do kraja, sve dok se ne oslobodite svih svojih stolica i stavite ih na zajedničku gomilu. U suprotnom ispdate iz igre. Ako stolice padnu na vaš red, morate uzeti sve stolice koje su pale. Pobeđujete u igri tako ako se prvi rešite svih svojih stolica.

Slaganje stolica može biti teže nego što izgleda, ali sa toliko načina za slaganje igra nikada nije ista! Uvek je drugačije, uvek je uzbudljivo i zabavno i to ne samo deci, već i odraslima. Može igrati dva ili više igrača, a s obzirom da nema mnogo “opreme”, lako se može poneti kada negde krenete, na primer u prirodu ili kod prijatelja.

U pakovanju ima 36 stoličica (12 plavih, 12 zelenih i 12 crvenih).

Pored toga što će deca moći sa svojim drugarima da igraju ovu igru i što ćete vi moći da je igrate sa svojim odraslim prijateljima, takođe ćete i zajedno sa klincima moći da ređate stolice. Na kvalitetan i zabavan način ćete provesti zajedničko vreme, a deca će kroz ovu igru vežbati logiku, koordinaciju, ali takođe i strpljenje.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina