Osnovne informacije o pravnim uslovima korišćenja sajta ProMetz.rs. 
MOLIMO VAS DA SLEDEĆI TEKST PAŽLJIVO PROČITATE PRE KORIŠĆENJA NEKOG DELA WEBSAJTA.

Uslovi korišćenja 

Korišćenjem bilo kog dela sajta ProMetz.rs, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete sa uslovima koji su ovde navedeni, molimo Vas da ne koristite ovaj websajt. 
Ni jedan deo sajta ProMetz.rs ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korišćenje govora mržnje, ružnih reči, vređanje i diskriminacija na rasnoj, nacionalnoj, verskoj, polnoj i bilo kojoj drugoj osnovi smatra se kršenjem pravila i uslova korišćenja sajta. 
Svi posetioci imaju pravo da besplatno (osim ako nije drugačije navedeno) koriste sajt ProMetz.rs ukoliko ne krše uslove korišćenja. 

Vaše lozinke i bezbednost naloga 

Slažete se i razumete da ste Vi odgovorni za očuvanje poverljivosti lozinki koje su u vezi sa bilo kojim nalogom koji koristite da biste pristupili uslugama. U skladu sa tim, slažete se da ćete jedino vi biti odgovorni za sve aktivnosti na vašem nalogu. 
Ako primetite bilo kakvo neovlašćeno korišćenje svoje lozinke ili naloga, slažete se da ćete odmah obavestiti ProMetz.rs.

Privatnost korisnika 

Zaposleni sajta ProMetz.rs poštuju privatnost korisnika ovog sajta. Ipak, treba da znate da ako se od nas na osnovu Zakona, od strane nadležnog suda ili zahtevom od strane drugih nadležnih organa za sprovođenje Zakona bude zahtevalo da otkrijemo lične podatke, mi možemo to da učinimo.

Odricanje od odgovornosti 

ProMetz.rs pruža svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Vi se izričito slažete da je upotreba servisa sajta ProMetz.rs isključivo na Vašu odgovornost i da se sajt ProMetz.rs ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu njegovim korišćenjem.
Mada pokušavamo da održavamo softver i sve ostale usluge na ovom sajtu ispravnim i bezbednim, sajt može da sadrži greške ili propuste za koje mi ne priznajemo nikakvu, ni delimičnu ni potpunu zakonsku odgovornost.
Sajt ProMetz.rs zadržava pravo promene sadržaja bez prethodne najave, uključujući i promenu ove strane. 

Zakonski sporovi 

Za svaki spor koji nastane povodom korišćenja ovog sajta ili tumačenja odredbi Uslova korišćenja primenjivaće se zakoni Republike Srbije i biće nadležni odgovarajući sudovi na teritoriji Republike Srbije.

KORIŠĆENJEM SAJTA PROMETZ.RS SMATRAMO DA STE U POTPUNOSTI UPOZNATI SA GORE NAVADENIM USLOVIMA KORIŠĆENJA.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina