Na stanju

Sve što im se pokaže kroz igru – deca za čas nauče! Zato je i ozloglašenu matematiku najbolje pokazati im na ovaj način – igrajući se. Matematička vaga će vam pomoći da ih privolite da nauče brojeve i računanje i plus će se sjajno zabaviti.Matematička vaga... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Sve što im se pokaže kroz igru – deca za čas nauče! Zato je i ozloglašenu matematiku najbolje pokazati im na ovaj način – igrajući se. Matematička vaga će vam pomoći da ih privolite da nauče brojeve i računanje i plus će se sjajno zabaviti.

Matematička vaga za decu za učenje brojeva i računanja je izuzetno interesantna igračka koja će biti jednako  zabavna i dečacima i devojčicama. I vaga i prateći elementi su u veselim bojama, što će privući pažnju klincima i učiniti im igru veselijom.

Kako se igra ova igra?

Uz vagu se dobijaju brojevi i malene figure pingvina. Na jednu stranu je potrebno staviti broj, a sa druge strane pingvine u tom broju. Na primer, ako ste sa jedne strane stavili broj 6, onda sa druge strane treba da bude 6 pingvina kako bi vaga bila izbalansirana. Zanimljivo, zar ne?

U kompletu dolaze i kartice sa zadacima. Kartice su u 3 boje, jer su u 3 nivoa težine. Zadaci postaju složeniji i na jednoj strani vage se, kad već nauče da sabiraju, mogu kombinovati brojevi i pingvini.

Deca će na ovaj način lako savladati osnovne računske operacije, a da toga nisu ni svesni. Mogu se igrati sami sa ovom igračkom, a mogu se i takmičiti u društvu. Može im držati pažnju satima, naočito kad savladaju računanje i time dobiju dodatni vetar u leđa.

Visina velikog pingvina: 9 cm
Visina jednog malog pingvina: 1 cm

Obradujte ih ovom edukativnom igračkom bilo kojim povodom ili, pak, bez povoda. Oduševiće se, a pritom će im biti i od koristi.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina