Na stanju

Neka se vaši klinci dobro zabave uz ovu sjajnu prezanimljivu igračku - pištolj-katapult za aviončiće uz koji se dobija čak 4 sunđerasta aviona koje klinci mogu ispaljivati napolju, ali i u kući bez rizika da će nešto oštetiti unutra.Ovo je super pištoljčić... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Neka se vaši klinci dobro zabave uz ovu sjajnu prezanimljivu igračku - pištolj-katapult za aviončiće uz koji se dobija čak 4 sunđerasta aviona koje klinci mogu ispaljivati napolju, ali i u kući bez rizika da će nešto oštetiti unutra.

Ovo je super pištoljčić koji na sebi ima deo iz kog se katapultiraju aviončići od sunđera. Sve što treba je da se avioni fiksiraju u naznačene delove, zategne se opruga i oni lete u pravcu u kom ih usmerite. A pored aviončića, u pakovanju se dobijaju i 4 žetončića na kojima su prikazi dinosaurusa za koje je poznato da ih deca obožavaju. 

Ova igračka je genijalna za zabavu u prirodi, a deca se njom mogu igrati i unutra. Super je to što može biti igračka za individualno igranje, a mališani se njom mogu igrati i u društvu.

Za razliku od brojnih igračaka pištolja i aviona koji koriste baterije ili se pune na struju, ovaj pištolj-katapult ne zahteva ni jedno ni drugo, pa tako možete biti sigurni da se neće istrošiti u trenucima kada je mališanima najzabavnije.

Igračka je sigurna i klinci se neće povrediti čak ni ako jedni druge pogode aviončićem, jer su avioni od sunđera. Ipak, dovoljno su kvalietetni i čvrsti da se neće tako lako upropastiti.

Ovo je igračka koja je jednako zabavna i dečacima i devojčicama, a igranje njom u društvu podstiče takmičarski duh. Deca će moći da gađaju u zadatu metu i time ređaju poene i pobede. 

Zato požurite da ih obradujete i zabavite!

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina