Na stanju

Udobne letnje pantalone neophodne u ormanu svake devojke.Pantalone koje su umereno baggy: udobne su, ne stežu vas, a ipak u njima izgledate sjajno i žentveno. Šire su u gornjem delu, a na vrhu imaju lastiš i i deo koji se veže (iako je taj deo više dekorat... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Udobne letnje pantalone neophodne u ormanu svake devojke.

Pantalone koje su umereno baggy: udobne su, ne stežu vas, a ipak u njima izgledate sjajno i žentveno. Šire su u gornjem delu, a na vrhu imaju lastiš i i deo koji se veže (iako je taj deo više dekorativan nego što služi da vam ne spadnu pantalone, lastiš je ionako dovoljan).

Ove pantalone mogu da se nose gotovo u svakoj prilici: preko dana (na posao, u šetnju, prilikom izlaska na kafu), u večernjim izlascma, a kombinuju se sa najrazličitijim stilovima. One mogu da budu potpuno sportske, ali i elegantne, sve zavisi šta izaberete da nosite kao gornji deo: sportsku majicu, bluzicu, tanji džemperak, sako...

Uz njih je dozvoljeno apsolutno sve kako od ostatka odeće tako i od obuće, počev od one izuzetno ženstvene, preko srednje casual varijante, pa sve do jednostavnih patika, baletanki i papuča.

Požurite da po sada sniženoj ceni kupite u svojoj omiljenoj boji ove pantalone koje će vam poslužiti u brojnim prilikama i u kojima ćete se osećati prijatno i izgledati lepo.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina