Na stanju

Romantična bluzica sa lepršavim kratkim rukavčićima koji čine izgled elegantnim.Zbog toga što se lako kombinuje i uz suknju i uz pantalone (i one uske i one nešto šire), vrlo često je biraju kao omiljenu varijantu za odlazak na posao. Idealna je za tu pril... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Romantična bluzica sa lepršavim kratkim rukavčićima koji čine izgled elegantnim.

Zbog toga što se lako kombinuje i uz suknju i uz pantalone (i one uske i one nešto šire), vrlo često je biraju kao omiljenu varijantu za odlazak na posao. Idealna je za tu priliku jer nije dekoltirana i ramena su takođe pokrivena. Rukavčići nisu obični, već ukoso sečeni i lepršavi, što daje na ženstvenom izgledu čak i onim ženama koje imaju nešto šira ramena. Nije uska, pa je odlična kada želite da sakrijete višak u predelu stomaka.

Fantastična je i za večernje izlaske, naročito za one večeri kada želite da izgledate romantično i ženstveno (npr. intimna večera u restoranu sa partnerom). Odlično se slaže i uz letnju i uz zimsku obuću, svu osim sportskih patika čiji stil odudara od njenog stila. 

Kada je nakit u pitanju, uz ovu bluzicu se mogu nositi raznorazne varijante narukvica i minuđuša. Međutim, nakit i nije neophodan jer rukavčići koje ima već sami po sebi „razbijaju montoniju“ i sasvim su dovoljan detalj.

Iskoristite priliku da ovu romantičnu bluzu kupite po sniženoj ceni. Nećete verovati koliko često ćete je nositi s obzirom na izgled koji se uklapa u najrazlčitije prilike: posao, izlasci, svadbe i druge proslave.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina