Na stanju

Bluzica bez rukava u bojama lakim za kombinovanje za najrazličitije prilike.Dame je najčešće biraju za posao: fenomenlano ide uz suknju, uz pantalaone ako se uvuče u njih (naročito one dublje), ali i ako pada preko pantalona standardne dubine. Gornji deo b... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Bluzica bez rukava u bojama lakim za kombinovanje za najrazličitije prilike.

Dame je najčešće biraju za posao: fenomenlano ide uz suknju, uz pantalaone ako se uvuče u njih (naročito one dublje), ali i ako pada preko pantalona standardne dubine. Gornji deo blue jeste otvoren na V, ali minimalno. Dekolte nije dubok, taman da da na ženstvenom izgledu, da otkrije deo kože, ali ni malo nepristojno.

Međutim, osim na posao, devojke i žene je rado nose i u neformalnim izlascima. Sve boje se odlično kombinuju uz farmerke, suknje različitih krojeva. Ona se može nositi na raznorazne modele sakoa i kožnih jaknica, a što se obuće tiče najviše se slaže uz nešto elegantniju obuću: na onu sa štiklom ili bez nje, uz baletanke.

Materijal je lepršav, pa vam u njoj neće biti vruće više nego inače. A s obzirom da nije uz telo, idealna je za one dame koje žele da sakriju stomačić kojim nisu zadovoljne. 

Uz nju se može nositi najrazličitiji nakit: onaj svedeni ili onaj nešto krupniji čije boje mogu odudarati od boje same bluze ako želite da začinite svoju odevnu kombinaciju.

Ne propustite priliku da ovu elegantnu bluzu kupite po super sniženoj ceni. Ona je uvek moderan komad koji bi svaka žena trebalo da ima u svom ormanu i koji će uvek biti dobra opcija koja god da je prilika u pitanju.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina