Na stanju

Šarena letnja torba boja koje se uklapaju uz najrazličitije letnje outfite!Ako tražite savršenu torbu za leto koja istovremeno oduševljava svojim originalnim izgledom i uz koju ne morate da se odričete ni jedne stvarčice koju želite da ponesete sa sobom, o... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Šarena letnja torba boja koje se uklapaju uz najrazličitije letnje outfite!

Ako tražite savršenu torbu za leto koja istovremeno oduševljava svojim originalnim izgledom i uz koju ne morate da se odričete ni jedne stvarčice koju želite da ponesete sa sobom, onda je upravo ova torba idealna za vas.

Njena podloga je krem boje, što je idealno ako ste neko ko voli svetle kombinacije a izbegavate ih jer se brzo prljaju. Iako svetla, na njoj se čak i kada je držite na pesku na plaži ili betonu na bazenu fleke neće tako brzo primetiti kao na npr. belim torbama. A i kada je isprljate, lako možete da je operete i to čak u mašini (na nižoj temperaturi).

Išarana je veselim krugovima različitih veličina i boja, a na vrhu se nalaze jake deblje ručke poput konopca, što je izuzetno moderno ovog leta, naročito ako odlučite da je nosite na plažu i da imate neki "mornarski" detalj. No, osim za plažu, sjajan je izbor i za opuštene dnevne/večernje šetnje po gradu, bezobzira na to koja boja dominira na vašoj odeći. Jer ovog leta su dozvoljene šarene vesele kombinacije!

Dimenzije: 43 cm x30 cm

Zato požurite da kupite po neverovatno niskoj ceni ovu super trendi šarenu torbu u koju ce stati sve ono bez čega jednostavno ne zelite da izađete iz kuće.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina