Na stanju

Neka vam leto bude još zabavnije, još veselije, još ružičastije uz ultraveseli šlauf u obliku i boji jedne od najlepših egzotičnih ptica – flaminga!Planetarno popularni šlaufi u obliku životinja sada su dobili još jednog člana – ružičastog flaminga koji iz... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Neka vam leto bude još zabavnije, još veselije, još ružičastije uz ultraveseli šlauf u obliku i boji jedne od najlepših egzotičnih ptica – flaminga!

Planetarno popularni šlaufi u obliku životinja sada su dobili još jednog člana – ružičastog flaminga koji izgleda neodoljivo! On je idealan za kupanje u moru, ali je jednaka uživancija ležati u njemu i dok ste u bazenu. Izrađen je od kvalitetne gume, te je samim tim otporan na sunce, slanu vodu i hlorisanu vodu. Iako izgleda šašavo i otkačeno, predviđen je ne za decu koja još uvek ne znaju da plivaju samostalno, već za odrasle.

Ovaj flamingo će vam zasigurno ulepšati letovanje, jer ćete na njemu moći da se izležavate u vodi, a da vam pritom bude vrlo udobno. Pritom, njegov oblik vas ne primorava da budete sve vreme na njemu u ležećem položaju, pa ćete tako moći da ležerno sedite u njemu u vodi i pijete neko osvežavajuće piće ako to želite ili jedete neko ukusno hlađeno voće.

Šlauf u obliku flaminga će takođe biti vaš saveznik u dobijanju preplanulog tena. Kako voda privlači sunce, u vodi na šlaufu ćete mnogo više i brže dobiti preplanuli ten. Na vodi će vam za razliku od peska ili betona biti i prijatnije da se sunčate, neće vam biti nepodnošljivo vruće i plus ćete moći da uskočite u vodu radi osveženja i vratite se nazad kad god poželite.

Budite u trendu ovoga leta i pored dobrog kupaćeg kostima nabavite sebi ovaj supermoderni šlauf u obliku flaminga u kom ćete uživati plutajući po morskoj vodi ili u bazenu.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina