Na stanju

Spremate se za put? Onda vam zasigurno treba čvrst i siguran kofer sa mnogo mesta za najrazličitije stvari – upravo takav je najveći iz seta! A ako nećete daleko i ne treba vam mnogo stvari? Nikakav problem, jer ovaj set ima i manje kofere u sebi koji zauz... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Spremate se za put? Onda vam zasigurno treba čvrst i siguran kofer sa mnogo mesta za najrazličitije stvari – upravo takav je najveći iz seta! A ako nećete daleko i ne treba vam mnogo stvari? Nikakav problem, jer ovaj set ima i manje kofere u sebi koji zauzimaju manje mesta u autu/avionu/autobusu. Za svaku priliku adekvatan kofer.

Gde god da pođete, jako je važno da vam kofer bude jak, da bude siguran, da ne morate da razmišljate o tome da li će pući i da li će vam sve stvari koje ste poneli ispasti i izgubiti se ako u prevozu neko malo jače pritisne vaš kofer ili ako malo jače lupi o zemlju. Upravo takvi su ovi koferi koji dolaze u setu.

U setu ćete dobiti čak 3 kofera od kojih je svaki od njih jednako siguran i čvrst, a dimenziju onog koji ćete poneti na put birate na osnovu količine stvari koju nosite. Svaki od kofera ima 4 točkića i ručku koja može da se izvuče kako bi se kofer lakše gurao. Sa strane se takođe nalazi plastična ručka kako bi se kofer lakše poneo u ruci ako ga položite horizontalno.

Veliki kofer

Visina 75 cm
Širina 50 cm
Dubina 30 cm

Srednji kofer

Visina 65 cm
Širina 40 cm
Dubina 25 cm

Mali kofer

Visina 55 cm
Širina 38 cm
Dubina 22 cm

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu i kupite set od 3 kofera po neverovatno sniženoj ceni!

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina