Na stanju

Vesela cvetna torba za sve devojke koje vole moderno i praktično u isto vreme.Ova torba je namenjena smelim damama koje i ovoga leta žele da budu u trendu. Podloga joj je tamna, ali je ukrašena cvetnim motivima i motivima listova, a svi znamo da je ove sez... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Vesela cvetna torba za sve devojke koje vole moderno i praktično u isto vreme.

Ova torba je namenjena smelim damama koje i ovoga leta žele da budu u trendu. Podloga joj je tamna, ali je ukrašena cvetnim motivima i motivima listova, a svi znamo da je ove sezone cvetno u modi. S obzirom na to da je teget boja ta koja dominira, lako će se uklopiti sa brojnim drugim bojama koje nosite, bilo da je u pitanju odeća, bilo da se radi o obuci.

Osim bojama, ona se lako uklapa i svojom formom u raznorazne letnje odevne kombinacije. Možete da je nosite umesto "regularne" torbe po gradu, ali je takođe izuzetno praktična i kao torba za plažu.

Ona nije ogromna torba koja će pokriti pola vašeg profila dok je nosite, ali je dovoljno velika da u nju može da stane sve što vam je potrebno: u nju mogu da stanu peškir za plažu, mazalice za sunčanje koje su neophodne kako biste se zaštitile od prejakog sunca a ipak dobile preplanuli ten, časosopis ili neka dobra knjiga, novčanik i raznorazne sitnice koje su vam neophodne za vreli letnji dan.

Dimenzije: 43 cm x 30 cm 

Ne čekajte, vec požurite da nabavite svoju cvetnu letnju torbu po fantastično niskoj ceni! Ona će osvežiti svojom veselošću svaki vaš outfit!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina