Na stanju

Ko želi veliku predivnu platnenu torbu u koju može da stane gomila stvari (čak i plažni peškir pored ostalih potrepština za plažu), a koja ipak neće biti toliko velika da će se vući po podu tokom nošenja? Evo je, to je ta!Neverovatno praktična i istovremen... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ko želi veliku predivnu platnenu torbu u koju može da stane gomila stvari (čak i plažni peškir pored ostalih potrepština za plažu), a koja ipak neće biti toliko velika da će se vući po podu tokom nošenja? Evo je, to je ta!

Neverovatno praktična i istovremeno moderna torba koja po sebi ima pruge u bojama koje omogućuju da ih zbog svoje svedenosti i mirnoće nosite u raznoraznim prilikama i sa najrazličitijom odećom: uz opuštene letnje kombinacije, one ženstvene ili one nešto više sportske, uz odeću za plažu, pa čak i uz casual varijante za posao (osim ako na radnom mestu nemate neki tačno određen dress code).

Ovu torbu možete nositi i uz različite tipove obuće: uz papuče, sandalice, pa čak i na patike, kako one nešto modernije i žentvene, tako i na one sportske. A odlično se kombinuje i sa nakitom ako volite da ga nosite, naročito sa onim drvenim ili nešto glomaznijim komadima koji kombinuji metale i kamenčiće u raznoraznim zanimljivim bojama. A ne morate se odreći ni onog suptilnog i tananog kada želite da je nosite, jer nece odudarati ni od njega.

Dimenzije: 40 cm x 29 cm

Iako se platno prlja brže od kože, ova torba je daleko praktičnija s obzirom da se lako pere. Možete je čak prati i u mašini na nižoj temperaturi, izvrnuti je i ona će se brzo osušiti (nemojte je susiti u mašini za sušenje veša). Tako ćete uvek imati čistu i urednu torbu, čak i ako je svakodnevno ostavljate u pesku na plaži i stavljate u nju mokre peškire i kupaće kostime.

Kupite već danas ovu fenomenalnu prugastu torbicu po neverovatno niskoj ceni po kojoj se nudi još ove nedelje. Obezbedite sebi i torbu za plažu i torbu koju ćete moći da nosite u brojnim drugim prilikama.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina