Na stanju

Fantastična platnena torba za leto idealna za brojne casual varijante, kao i za plažu.Ova torba na sebi ima pruge nekoliko mirnih i svedenih tonova koje joj omogućuju kombinovanje sa raznoraznim bojama letnjih majičica, haljinica, pantalona i suknji koje n... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Fantastična platnena torba za leto idealna za brojne casual varijante, kao i za plažu.

Ova torba na sebi ima pruge nekoliko mirnih i svedenih tonova koje joj omogućuju kombinovanje sa raznoraznim bojama letnjih majičica, haljinica, pantalona i suknji koje nosite, ali i sa obućom koju imate. Sjajno ide i uz ženstvene sandale i uvek moderne baletanke, ali i uz patike ako se odlučite da je nosite u dugoj šetnji po prirodi ili tokom jurnjave po gradu kada vam je od svega najvažnije da vam je sve što imate na sebi udobno.

Upravo i ona je takva - udobna, jer njene platnene ručke vas neće stezati i žuljati vas, bilo da se odlučite da je nosite preko ramena (čak i ako imate majicu bez rukava i ramena su vam otvorena), bilo da želite da je nosite u ruci. Ako je nosite u ruci, ona se nece vući po zemlji dok hodate čak i ako ste niski, jer joj njena veličina to ne dozvoljava. Ipak, dovoljno je velika da možete u nju da spakujete mnogo stvari, pa čak i one za plažu koje, naravno, uključuju veliki peškir za sunčanje.

Dimenzije: 40 cm x 29 cm

Posebnu čar joj daje veliko drveno braon dugme. Ono je kao "šlag na tortu" na njen izgled. S obzirom da je okruglo, ono je totalni kontrast prugama, a baš taj kontrast joj daje na posebnosti. A ako volite drveni ili nakit u boji drveta, onda će ova torba biti idealna za nošenje sa njim. Drveni detalji su kao i prošlog i ovog leta totalni hit i vaš outfit će učiniti sjajnim čak i ako se odlucite da obucete nešto potpuno jednostavno.

Iskoristite priliku da po nikad boljoj ceni za sebe ili neku drugu dragu žensku osobu obradujete predivnom letnjom torbu koju cete moci da nosite i na plažu i tokom lagane setnje ili jurnjave gradom.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina