Na stanju

Torba koja će vas oduševiti količinom stvari koju u nju možete da stavite i svojom ludom kombinacijom boja!Ko kaže da ovoga leta nešto može da bude prešareno u vašem outfitu? Ove godine je sve dozvoljeno, a kombinovanje boja koje do juče nisu bile zamisliv... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Torba koja će vas oduševiti količinom stvari koju u nju možete da stavite i svojom ludom kombinacijom boja!

Ko kaže da ovoga leta nešto može da bude prešareno u vašem outfitu? Ove godine je sve dozvoljeno, a kombinovanje boja koje do juče nisu bile zamislive jedna do druge je čak i poželjno! Jer leto je, vreme je da se opustimo i čak i bojama unesemo vedrinu u svaki novi sunčani dan, gde god i kako god da ga provodimo: na plaži, na bazenu, u šetnji, u shoppingu.

Šarena torba je za sve one samouverene devojke koje vole da se poigravaju bojama, koje imaju smelosti da kombinuju ono što drugi nemaju hrabrosti i koje to savršeno dobro znaju da iznesu. Ona na sebi ima prugaste šare u raznim bojama od kojih najviše dominira roze boja koja je ovoga leta potpuni hit u modnom svetu.

Njene ručke poput mornarskog užeta su čvrste, sigurne i dozvoljavaju vam da u nju stavite sve što želite da poneste sa sobom kada krenete do grada ili na kupanje. A pored momenta praktičnosti, izuzetno su moderne i savršeno se uklapaju u temu leta. Plus su super udobne i ne grebu vas i ne žuljaju bilo da torbu nosite u ruci, bilo da je nosite preko ramena.

Nikako ne propustite priliku da ovu super praktičnu šarenu torbu nabavite po sjajnoj ceni koliko danas. Požurite, ova velika akcija još uvek traje, a količine su ogranicene!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina