Na stanju

Ona je sve u isto vreme: nežna, romantična, čedna, zavodljiva i seksi.Izuzetno prijatna letnja majica koja otkriva ramena i čiji je detalji u obliku cvetova čine neverovatno efektnom u svakoj varijanti. Može da se nosi gotovo uz sve vrste pantalona i suknj... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ona je sve u isto vreme: nežna, romantična, čedna, zavodljiva i seksi.

Izuzetno prijatna letnja majica koja otkriva ramena i čiji je detalji u obliku cvetova čine neverovatno efektnom u svakoj varijanti. Može da se nosi gotovo uz sve vrste pantalona i suknji: uz farmerke, uz široke letnje pantalone, uz kratku ili dugačku suknju, uz suknju do kolena, uz šorc. U zavisnosti od toga sa čime je iskombinujete, imaćete ili casual varijantu ili ćete izgledati glamurozno.

Vrlo je ženstvena s obzirom da otkriva ramena i da su i deo iznad grudi i deo leđa otvoreni, ali nije nepristojna za nošenje čak ni na posao (ako ne postoji određeni dress code i ako je opuštena radna atmosfera).
Uz nju možete nositi svašta zanimljivo od nakita: i minđuše, i narukvice, pa čak i ogrlice iako je cvetni gornji deo vrlo efektan. Ogrlice koje najviše idu iz nju su takozvani čokeri, tj. ogrlice koje idu skroz uz vrat. Stajaće vam uz sve frizure, ali do svog punog sjaja doći će ako podignete kosu jer će tada cvetići doći do izražaja i jer će leđa ostati do jedog dela naga i samim tim zavodljiva.

Ova majica je pun pogodak za one devojke koje žele da nose nešto otvorenije majice, ali koje bi ipak da prikriju ruke čijom oblikovanošću nisu zadovoljne. Čipkasti cvetovi prekrivaju upravo taj sporan deo (gornji deo ruku).

Može da se nosi uz svu vrstu obuće: i uz ravnu obuću, i uz štikle, pa čak i uz patike.

Ne propustite priliku da ovu majicu kupite po super sniženoj ceni. Ona je efektan komad koji će uvek biti dobra opcija bilo da je u pitanju casual izlazak, bilo da se radi o nešto „ozbiljnijoj“ varijanti.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina