Na stanju

Super zavodljiva letnja majičica na V izrez kako napred, tako i na leđima!U njoj ćete potpuno slobodno moći da se krećete, da obavljate svakodnevne poslove, ali i da đuskate i zabavljate se a da vas ne steže, ne smeta vam i da ne čini da vam u njoj bude to... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Super zavodljiva letnja majičica na V izrez kako napred, tako i na leđima!

U njoj ćete potpuno slobodno moći da se krećete, da obavljate svakodnevne poslove, ali i da đuskate i zabavljate se a da vas ne steže, ne smeta vam i da ne čini da vam u njoj bude toplije nego što bi trebalo. Jer ona je široka, lepršava, nema rukave i otvorena je kako napred, tako i pozadi, pa i vaša leđa čini sexy i zavodljivim.

Ono što je kod nje najinteresantnije je zapravo „mrežasti“ deo na vrhu. Upravo on je čini drugačijom od brojnih dugih običnih majica otvorenih na isti način i upravo to joj daje sexy notu. Iako otvorena, u njoj ne izgledate nepristojno i vulgarno, naprotiv. Zato je osim tokom večernjih izlazaka možete nositi i na raznoraznim svečanostima, sve zavisi sa čime je iskombinujete.

S obzirom na to da je malo duža, možete je nositi i preko pantalona/farmerki/suknje, ali je možete i uvući u njih pošto je materijal dosta tanak i neće vam praviti nabore. Odličan je izbor ne samo leti, već i tokom zime kada je sjajan izbor za ispod sakoa.

Vrlo lako se pere (ručno ili u mašini na nižoj temperaturi), a ono što je kod nje odlično je i činjenica da se vrlo brzo suši (na vazduhu, niakako u mašini). Ako je operete ujutru, već uveče će biti suva ako je ostavite u hladu, a na suncu će se svakako još brže osušiti.

Poručite već danas svoju lepršavu letnju majicu po super sniženoj i osećajte se u njoj prijatno i sexy.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina