Na stanju

Mornarki stil je u modi i ovog leta! A kako se i ne bi ponavljao iz godine u godinu kada je tako fanstastično osvežavajuć za svaki izgled! Upravo takva je i ova predivna letnja platnema torba!Neko će reći da je ovo torba u boji sa belim prugama, a neko da ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Mornarki stil je u modi i ovog leta! A kako se i ne bi ponavljao iz godine u godinu kada je tako fanstastično osvežavajuć za svaki izgled! Upravo takva je i ova predivna letnja platnema torba!

Neko će reći da je ovo torba u boji sa belim prugama, a neko da je reč o beloj torbi sa prugama u boji. Kako vam volja. Šta god da vam je draže, činjenica je da ova torba fenomenalno izgleda i pravi je izbor za vrele letnje dane kada sa sobom prilikom izlaska iz kuće želite da ponesete brojne stvarčice koje su vam potrebne tokom dana ili večeri: novčanik, knjigu, kremice za sunčanje, laganu letnju šminku, flašicu hladne vode, peškir za plažu i slično. Da, može peškir da stane u nju, jer je vrlo prostrana.

U njoj su stvari potpuno sigurne, jer na vrhu ima rajfešlus, pa je lako možete zatvoriti i sprečiti da vam iz nje ispadaju stvari kada je negde spustite, ali i obezbediti se da vam neko neće tako lako izvaditi nešto vaše iz nje ako ste u gužvi a nekom dzeparošu upravo ona postane predmet interesovanja. 

Ono što je takođe čini sigurnom i što vam pruža mogućnost da u nju stavite dosta stvari a da vam ne pukne jesu jake, deblje i sigurne ručke poput konopca. One su takođe i vrlo moderne i dodatno daju torbi na zanimljivom izgledu. Plus su praktične i s te strane što njihova debljina i materijal omogućuju da ih nosite i preko golog ramena i u rukama, a da vas ne nažuljaju i izgrebu koliko god da vam je torba puna stvari i teška.

Dimenzije: 43 cm x 30 cm

Pitate se kako da je nosite na plažu s obzirom na belu boju koju ima na sebi? Niakakav problem: pošto je od platna, lako se pere i to čak i u mašini. Zato se opustite ako vam se isprlja od peska i ne nervirajte se ako vam se peškir nije osušio a treba da ga stavite u nju. Čak i ako vam se krema za sunčanje prospe po njoj, bez nervoze. I ne brinite da će se druga boja razliti po njoj kada je operete. Perite je na nižoj temperaturi i nemojte je susiti u mašini za sušenje veša.

U ponudi su torbe sa cik cak prugama u mornarko plavoj i u crvenoj boji. Na vama je da izaberere onu koja vam se više dopada i koja se pre uklapa u boje odece sa kojom ćete je nositi i požurite da je dok traje AKCIJA kupite po fantastično niskoj ceni!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina