Na stanju

Kratka suknja koja nije rezervisana samo za leto (iako je sjajna kada dođe lepo vreme), jer se može nositi čak i tokom nešto hladnijih dana na čarape.Ova mini suknja je za sve one devojke koje imaju zgodne tanke noge koje smatraju svojim najvećim adutom. P... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Kratka suknja koja nije rezervisana samo za leto (iako je sjajna kada dođe lepo vreme), jer se može nositi čak i tokom nešto hladnijih dana na čarape.

Ova mini suknja je za sve one devojke koje imaju zgodne tanke noge koje smatraju svojim najvećim adutom. Pošto je uska, ona naglašava i kukove, pa je najviše nose one devojke koje žele da ih naglase, koje bi da izgledaju ženstvenije i zavodljivo. Prilično je kratka, pa je najpre rezervisana za večernje izlaske.

Materijal je vrlo rastegljiv, što je čini vrlo prijatnom jer vas ne steže i ne čini da vam u njoj bude nelagodno. Može da se nosi i na košulje, i na bluze, i na elegantnije majičice, a preporučuje se da gornji deo ne bude previše dekoltiran zbog dužine same suknje, kako bi se napravio balans.

Suknju možete nositi na različitu obuću, na onu ravnu ili obuću na štiklu. Jednako dobro se slaže uz baletanke, sandale, ali i čizme (duge i kratke) i cipele. Nije preporučljivo nositi je na patike, jer je prilično kratka i elegantna.

Požurite da po letnjoj akcijskoj ceni nabavite ovu interesantnu suknju u kojoj će vam biti udobno i u kojoj ćete izgledati zavodljivo.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina