Na stanju

Za sve one zavodnice koje žele da im tokom vrelih letnjih dana istovremeno bude udobno i da izgledaju zavodljivo.Ova asimetrična suknja je krajnje interesantna, jer naglašava noge, a pokriva kukove. Prednji deo haljine je kraći od zadnjeg dela: prednji je ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Za sve one zavodnice koje žele da im tokom vrelih letnjih dana istovremeno bude udobno i da izgledaju zavodljivo.

Ova asimetrična suknja je krajnje interesantna, jer naglašava noge, a pokriva kukove. Prednji deo haljine je kraći od zadnjeg dela: prednji je prilično kratak, iznad kolena je, a zadnji deo je duži za 20 cm. To je čini drugačijom od brojnih drugih suknji. 

Materijal je tanak i lepršav, ali ima kratku podsuknju koja čini da se suknja ne providi na mestima na kojima ne treba da se providi. Na vrhu ima lastiš koji vas neće stezati i biti vam neudoban, a možete ga podići ili do struka ili spustiti na kukove, sve zavisi kako želite da vam stoji i koliko želite da vam suknja bude kratka/duga.

Suknja je prikladna za letnje i večernje izlaske, a u zavisnosti od toga sa kakvim gornjim delom i obućom je iskombinujete, ona može izgledati i elegantno, i opušteno, pa čak i sportski. Određene boje ove suknje mogu se nositi čak i na patike.

Požurite da po letnjoj akcijskoj ceni nabavite ovu interesantnu asimetričnu suknju u kojoj će vam biti udobno i u kojoj ćete izgledati fantastično.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina