Na stanju

Haljina je tokom leta omiljeni odevni komad gotovo svim devojkama. A ova haljina će vam biti omiljena haljina!Vrlo je neobična, jer na prvi pogled izgleda kao da su rukavi sastavljeni sa samom haljinom. Međutim, ovu varku pravi bela čipka kojom su oivičeni... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Haljina je tokom leta omiljeni odevni komad gotovo svim devojkama. A ova haljina će vam biti omiljena haljina!

Vrlo je neobična, jer na prvi pogled izgleda kao da su rukavi sastavljeni sa samom haljinom. Međutim, ovu varku pravi bela čipka kojom su oivičeni kratki rukavi i koja se nalazi preko grudi, pa izgleda kao da je cela čipka iz jednog dela. A ustvari najnormalnije možete da pomerate ruke, krećete se i da vas ništa ne steže, ne žulja i ne sputava.

Interesantan je kontrast između crne haljine i bele čipke. Crni deo vas vizuelno sužava, a beli deo čini da vam grudi izgledjau malo veće nego što jesu. Pošto je kratka, gornji deo je zatvoren kako bi se postigao balans. 

Materijal od kog je haljina napravljena je tanak, a s obzirom da je u crnoj boji nećete imati poroblem sa njenom providnošću. Ne providi se ništa više od običnih lanenih crnih pantalona. A to što je materijal tanak će vam i tek kako značiti tokom vrelih letnjih dana.

Haljina nije uska, ne steže vas, te je vrlo udobna za nošenje. Iako je više namenjena casual izlascima, možete je nositi i tokom večernjeg izlaska u klub/kafanu uz ravnu ili obuću na štiklu. Pošto je prošarana belom čipkom koja zauzima dobar deo haljine, nakit vam uz nju neće biti neophodan opsim možda neke diskretne narukvice.

Kupite svoju letnju haljinu po fantastično niskoj ceni! Bićete oduševljeni činjenicom da možete da je nosite u toliko različitih prilika!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina