Na stanju

Preudobna i premekana letnja majica sa superinteresantnim cvetnim detaljima!Prava letnja majica u kojoj će vam biti prijatno i udobno kada god, gde god i sa čime god da je nosite! Kao što se može videti na slici, ona je napred jednobojna, a gornji deo je š... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Preudobna i premekana letnja majica sa superinteresantnim cvetnim detaljima!

Prava letnja majica u kojoj će vam biti prijatno i udobno kada god, gde god i sa čime god da je nosite! Kao što se može videti na slici, ona je napred jednobojna, a gornji deo je šaren, pun cvetića. Istog takvog dezena su i cela leđa, što je čini vrlo neobičnom i zanimljvom. Malo je duža (ne predugačka), pa nećete imati nikakvih problema ako ne volite da vam se vidi stomak čak ni kada podignete ruke da npr. vežete kosu.

Sjajan je izbor tokom vrelih letnjih dana kada na sebi želite da imate nešto pamučno, nešto zbog čijeg materijala se nećete znojiti više nego inače, što vas neće stezati i činiti nervoznom. Može da se nosi u raznoraznim prilikama, pa čak i na posao.

Kako leti češće vezujete kosu s obzirom na vrućinu, zanimljiva cvetna leđa će doći do izražaja ako ih potpuno otkrijete. Praktična strana: s obzirom na cvetove jarkih boja, na majici se neće videti mokri tragovi ako se tokom „kuvanja“ u autu, autobusu ili tokom hodanja oznojite.

Iskoristite priliku da po akcijskoj ceni kupite veselu cvetnu letnju majicu u kojoj ćete se osećati prijatno i izgledati moderno.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina