Na stanju

Mekani fini materijal i čipka koja će učiniti posebnom svaku kombinaciju u koju uključite ovu majicu.Udobnih i prijatnih majica kratkih rukava nikad dosta, a ovo je jedna od onih koju ćete moći da nosite u najrazličitijim situacijama i sa najrazličitijom g... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Mekani fini materijal i čipka koja će učiniti posebnom svaku kombinaciju u koju uključite ovu majicu.

Udobnih i prijatnih majica kratkih rukava nikad dosta, a ovo je jedna od onih koju ćete moći da nosite u najrazličitijim situacijama i sa najrazličitijom garderobom i da vam u svim prilikama savršeno pristaje i uklapa se: na posao, čak i kada se od vas zahteva da se na radnom mestu oblačite ozbiljnije, tokom opuštenog dnevnog/večernjeg izlaska, tokom izlaska u klub, na raznorazne svečanosti itd.

A da li ćete u njoj izgledati neformalno ili svečano zavisi od toga sa čime ćete je iskombinovati, a ona se svojom formom i bojom zaista lako kombinuje uz bukvalno sve što vam padne na pamet: uz farmerice, pantalone, duge i kratke suknje, šorceve, a isto tako uz nju možete da nosite i opuštenu ravnu obuću i onu nešto svečaniju na štikle.

Čipka koju ima na sebi joj daje dozu elegancije, unosi glam momenat u svaki trenutak u kom je nosite. Ona stoji svakoj građi: i onim nešto mrškastijim devojkama, i onim koje imaju koje kilce viška, a i, naravno, onima koje nemaju ni manjka ni viška na bilo kom delu tela. :-)

Ne propustite da po super sniženoj ceni kupite majicu koja nikada ne izlazi iz mode i koju ćete moći da nosite i kada želite da izgledate elegantno i kada ste više u casual fazonu.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina