Na stanju

Kratka letnja haljinica koju ćete obožavati da nosite tokom  vrelih letnjih dana.Ona je neodoljivo simpatična, jer je cela izrađena od tanke čipke, ima kratke rukave i pritom je u pitanju A kroj. Na prvi pogled tako slatka i čedna, ali njena dužina čini da... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Kratka letnja haljinica koju ćete obožavati da nosite tokom  vrelih letnjih dana.

Ona je neodoljivo simpatična, jer je cela izrađena od tanke čipke, ima kratke rukave i pritom je u pitanju A kroj. Na prvi pogled tako slatka i čedna, ali njena dužina čini da ipak istovremeno budete i zavodljivi i otkrijete noge koje smatrate svojim glavnim atributom (dužina joj je do pola butina).

Haljina je široka, pa vas neće stezati, već će vam biti vrlo komforno u njoj za kakvu god priliku da ste je obukli. Iako je više namenjena casual izlascima, možete je nositi i tokom večernjeg izlaska u klub/kafanu uz ravnu ili obuću na štiklu. No, njen kroj joj dozvoljava da uz nju tokom dana nosite čak i patike.

Za one devojke koje imaju šire kukove ili za one koje žele da sakriju stomak kojim nisu zadovoljne, ova haljina je odličan izbor, jer sakriva upravoi taj deo. Ipak, ako želite da naglasite struk, uz nju možete nositi i kaiš. 

Takođe, ovu haljinicu možete nositi i kao tuniku preko šorca, trenutno popularnih bermuda ili suknje.

Kupite svoju čipkastu haljinu za leto po fantastično niskoj ceni! Bićete oduševljeni njenom udobnošću i time kako u njoj izgledate!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina