Na stanju

Za sve one smele dame koje žele da im istovremeno bude udobno u haljini koju nose i osećaju se sexy i glamurozno.Ova asimetrična haljina je krajnje zanimljiva, jer naglašava struk, grudi i noge, a pokriva kukove i nije uska u predelu stomaka pa je pogodna ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Za sve one smele dame koje žele da im istovremeno bude udobno u haljini koju nose i osećaju se sexy i glamurozno.

Ova asimetrična haljina je krajnje zanimljiva, jer naglašava struk, grudi i noge, a pokriva kukove i nije uska u predelu stomaka pa je pogodna ako u tom predelu imate višak koji želite da sakrijete. Prednji deo haljine je kraći od zadnjeg dela: prednji je prilično kratak, iznad kolena je, a zadnji deo je duži za 15 cm. To je čini kranje interesantnom i drugačijom od brojnih drugih haljina. 

Haljina je cela od čipke, što daje dozu elegancije i glamura. Ne morate brinuti o tome da li se providi, jer ispod ne tako guste čipke ima postava koja je i kod bele i kod bordo haljine u beloj boji. Zbog toga ovaj isti model haljine u dve različite boje izgleda kao da su u pitanju dve potpuno drugačije haljine.

Gornji deo haljine je na V izrez i ima tanke brtele, što jako lepo i nenapadno naglašava grudi. No, ona zbog toga nije rezervisana samo za devojke sa bujnim poprsjem, već i za one sa manjim grudima.

Haljina je prikladna za večernje izlaske i može se nositi i na ravne i na sandale na štiklu.

Požurite da po letnjoj akcijskoj ceni nabavite ovu zanimljivu čipkastu haljinu u kojoj ćete zablistati gde god da se pojavite!

  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina