Na stanju

Neponovljivo zabavna, lepršava i originalna majica sa modernim širokim rukavima, leptirićima i čipkom! Kakav sjajan spoj!Široki rukavi su nekoliko sezona za redom u modi, ali ovi su posebno interesantni. Pre svega jako lepo „padaju“, prijatni su na rukama,... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Neponovljivo zabavna, lepršava i originalna majica sa modernim širokim rukavima, leptirićima i čipkom! Kakav sjajan spoj!

Široki rukavi su nekoliko sezona za redom u modi, ali ovi su posebno interesantni. Pre svega jako lepo „padaju“, prijatni su na rukama, ne gužvaju se i ne smetaju vam dok nešto radite, a ono što ih čini fantastičnim su leptirići kojima su prošarani. I dok je sama majica crne boje, leptirići koji su plavi dolaze do izražaja i čak i običnu kombinaciju čine ektravagantnom.

Rukavi su sečeni ukoso i to tako da je deo koji ide preko prednjeg dela ruke kraći, a deo koji ide na unutrašnju deo ruke duži. Zanimljivim ih čini i čipka kojom su oivičeni, a nje ima i na donjem delu majice. Kako se taj detalj ne bi nepotrebno sakrivao, ova majica se uglavnom nosi izvučena iz suknje/pantalona.

Majica je rastegljiva i od vrlo prijatnog materijala. Gornji deo je sečen na V, ali dekolte nije previše dubok. Zato ovu majicu možete da nosite čak i na radnom mestu a da ne budete nepristojni.

Iskoristite priliku da nabavite za sebe ovu originalnu majicu koja će, sa čime god da je iskombinujete, učiniti svaki outfit posebnim.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina