Na stanju

Rajfešlusi ne moraju da budu samo praktični. Oni i tek kako mogu da oplemene izgled odeće, što je slučaj i sa ovom udobnom bluzicom.Ono što je najbolje kod ove bluzice je to što se uklapa uz raznorazne kombinacije, što možete da je nosite i kada idete na n... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Rajfešlusi ne moraju da budu samo praktični. Oni i tek kako mogu da oplemene izgled odeće, što je slučaj i sa ovom udobnom bluzicom.

Ono što je najbolje kod ove bluzice je to što se uklapa uz raznorazne kombinacije, što možete da je nosite i kada idete na neke svečane događaje, i kada izlazite, i kada idete na posao. Iako malo šira i rukava do laktova, vrlo je ženstvena i otkriva taman onoliko koliko treba a da ne bude nepristojna. Rajfešlus na dekolteu joj daje originalan i izuzetno interesantan izgled.

Ona pristaje svakoj građi, a s obzirom da je šira odlično će doći onim devojkama koje žele da sakriju višak na stomaku i sa strane. Jednako dobro izgleda i kada se uvuče u pantalone/suknju i kada je izvučena. S obzirom da je elegantnija, jedina obuća koja se uz nju ne slaže u potpunosti su skroz sportske patike. Mada, izazivamo vas, možda nam vi dokažete suprotno.

Šta se od nakita nosi kada na sebi imate ovu bluzu? Kako rajfešlus dominira bluzom, najbolje je birati neki tanani, svedeni nakit poput npr. tankog lančića, narukvice ili diskretnih minđuša. Ono što takođe provereno ide uz nju su alke koje su ponovo u modi ovoga leta. Samo vodite računa da budu u boji u kojoj je rajfešlus na bluzi.

Iskoristite priliku i poručite odmah ovu bluzu i obezbedite sebi uvek sjajnu kombinaciju ne samo tokom leta, već i tokom zime kada je takođe pogodno da se nosi ispod sakoa ili džempera.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina