Na stanju

Veliki široki rukavi se nose već 3 sezone za redom, i zimi i leti. Zato je ova bluza nešto što morate imati u svom ormanu ako želite da pratite trendove.Ona je lagana i lepršava, a njeni rukavi su ti koji je čine tako čarobnom. Osim što su široki, posebni ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Veliki široki rukavi se nose već 3 sezone za redom, i zimi i leti. Zato je ova bluza nešto što morate imati u svom ormanu ako želite da pratite trendove.

Ona je lagana i lepršava, a njeni rukavi su ti koji je čine tako čarobnom. Osim što su široki, posebni su i po tome što imaju štrafte od providnih „mrežica“ što je čini još interesantnijom. Ona vas ne steže, ništa u njoj vas ne žulja, pa ćete se osećati vrlo prijatno dok je nosite. Iako široki, rukavi su dovoljno kratki da vam ne smetaju dok nešto radite, a dovoljno dugački da ne remete izgled bluze.

Iako nije zatvorena u potpunosti, dekolte koji ova bluza ima je vrlo sveden. Na V je i vrlo odmeren i pristojan, što omogućuje da nosite ovu bluzu čak i na poslovne sastanke, a ne samo u izlascima. Sjajno se uklapa i uz suknje, i uz pantalone, a obuća koja se slaže sa njom su baletanke i sandale, bilo one ravne, bilo na štiklu.

Uz ovakvu bluzu nakit vam nije neophodan, jer rukavi takvi kakvi su jesu njen najveći ukras i dovoljni su da outfit učine izvanrednim. Ako baš ne možete bez njega, onda je tanani lančić ili par diskretnih minđuša sasvim dovoljan.

Prava je prilika da svoj garderober oplemenite jednom ovakvom bluzicom koju ćete moći da nosite ne samo leti, već i tokom zime.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina