Na stanju

Uvek idealan izbor za večernje izlaske – prijatna, sexy, lagana i odlična za đuskanje po celu noć!Ovakav model majice je u modi i ove sezone. A nije ni čudo s obzirom na to da izgleda savršeno: ne steže, lepršava je i donji deo je nešto širi, dok je ceo go... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Uvek idealan izbor za večernje izlaske – prijatna, sexy, lagana i odlična za đuskanje po celu noć!

Ovakav model majice je u modi i ove sezone. A nije ni čudo s obzirom na to da izgleda savršeno: ne steže, lepršava je i donji deo je nešto širi, dok je ceo gornji deo izrađen of fine čipke sečene na V. Brtele su takođe od iste čipke i šire su, što majicu čini dodatno atraktivnom. No, ona nije rezervisana isključivo za izlaske, već se može nositi i u nekoj svečanoj varijanti, kako leti, tako i zimi ispod sakoa.

Devojke je najčešće kombinuju sa farmericama i šorcevima, ali sjajno ide i uz suknje, i one duge, i one kratke. Ipak, ako ne želite da budete previše „otvoreni“, izbegavajte da je nosite sa ultrakratkim suknjama s obzirom da je i njen dekolte dubok i da su leđa dosta otvorena. A svi dobro znamo za pravilo da ne treba istovremeno „razgolićivati“ i noge i gornji deo.

Boje u kojima se nudi su vrlo atraktivne, a čipka na svakoj od njih je crna. Svaka od boja se lako kombinuje sa ostalim klasičnim bojama koje imate u svom ormanu. Vrlo je prijatna za nošenje s obzirom da se radi o pamuku.

Budite u trendu i ovoga leta i već sada po sjajnoj ceni nabavite svoju supersexy čipkastu majicu u kojoj ćete se i osećati i izgledati fantastično!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina