Na stanju

Crno bela kombinacija uvek je adekvatan izbor.Haljina sa crno belim prugama ima dosta prednosti. Pre svega vertikalne pruge izdužuju figuru, model je jako komforan i udoban a pre svega zavodljiv.Gornji deo ima V izrez na preklop, ispod grudi satensku traku... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Crno bela kombinacija uvek je adekvatan izbor.

Haljina sa crno belim prugama ima dosta prednosti. Pre svega vertikalne pruge izdužuju figuru, model je jako komforan i udoban a pre svega zavodljiv.

Gornji deo ima V izrez na preklop, ispod grudi satensku traku koja se vezuje u mašnu, a donji deo nonšalantno pada, tako da prikriva i po neki višak na stomaku.

Ima tri četvrt rukave pa je možete nositi tokom cele godine. Vrlo je kratka, pa se može nositi i na helanke ili kožne pantalone. Najvažnije je kod ove haljine je što lepo stoji i crnkama i plavušama. 

Laka je za uklapanje sa ostalim bojama, pa se možete igrati sa kombinacijom jakih boja.

TOP komentar „Obožavam cipele u jarkim bojama, ne mogu da odolim i uvek na kraju kupim još jedan par iako sam svesna da ću ih teško uklopiti zbog boje, ali zato obožavam ovakve haljine sa kombinacijom crne i bele, uz ovu haljinu mogu da nosim bilo koji par cipela.“ (Mira, 34)
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina