Na stanju

Zaboravite na dilemu „Šta da obučem za specijalno veče?“. Mi vam nudimo širok izbor malih crnih haljina za plesni podijum, kao i one sa dugim rukavima koje možete nositi od jutra do večeri.Ova crna haljina idealna je i za veče, ali i za praznike, ali i sa ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Zaboravite na dilemu „Šta da obučem za specijalno veče?“. Mi vam nudimo širok izbor malih crnih haljina za plesni podijum, kao i one sa dugim rukavima koje možete nositi od jutra do večeri.

Ova crna haljina idealna je i za veče, ali i za praznike, ali i sa par detalja možete je nositi u svakoj prilici.

Ima jako sexy dekolte, ipak ne i previše otvoren, tako da će i najmanje grudi izgledati dobro. Čipkani rub ovoj haljini daju dozu glamura, a tri četvrt rukave možemo nisiti cele godine.

TOP komentar „Za svečane prilike uvek biram crnu haljinu, jer sa njom ne mogu da pogrešim. Nekad ne znam koliko će događaj biti glamurozan i kako će se ostali gosti obući, a sa ovom haljinom se lako uklapam u svaki događaj. Dužina je super, kao i rukavi, tako da ne može da mi bude prevruće ili hladno. Malo čipke je tu da začini ceo izgled da ne bi izgledala suviše jednostavno. Ako mene pitate ja je stavljam u top 3.“ (Tijana, 27)
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina