Na stanju

Lagana i lepršava haljina kao stvorena da vas učini predivnom u bilo koje doba dana, u bilo kojoj prilici čak i na +40 stepeni!Materijal od kog je napravljena ova duga cvetna haljina je lagan i lepršav, pa će vam u njoj biti prijatno koliko god da je toplo... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Lagana i lepršava haljina kao stvorena da vas učini predivnom u bilo koje doba dana, u bilo kojoj prilici čak i na +40 stepeni!

Materijal od kog je napravljena ova duga cvetna haljina je lagan i lepršav, pa će vam u njoj biti prijatno koliko god da je toplo. Plus što je otvorena sa svih strana: ruke su otvorene jer nema brtele i ima šlic sa obe strane. Međutim, šlic nije toliko dugačak da vas ometa kada sedite. Haljina se zbog njega neće previše povlačiti i činiti da se osećate nelagodno.

Gornji deo haljine je zatvoren i sečen ukoso, a na struku se nalazi unutrašnji lastiš od kojeg haljina na dole lagano pada. Dugačka je do iznad članka, pa se neće vući po zemlji dok hodate, smetati vam i prljati se.

Ona može da se nosi u brojnim prilikama: u večernjim izlascma, preko dana na kafi ili u šetnji, a mnoge devojke je čak biraju i kao varijantu za plažu preko kupaćeg kostima i uz neku jednobojnu torbu.

Uz nju je dozvoljeno apsolutno sve od obuće, počev od one izuzetno ženstvene, preko srednje casual varijante, pa sve do jednostavnih jednobojnih patika.

Požurite da po akcijskoj ceni nabavite svoju dugu cvetnu letnju haljinu koja će učiniti da se osećate i da izgledate sjajno u svakom trenutku u kom je nosite.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina