Na stanju

Tako fantastično zavodljiva i savršena za prilike u kojima treba da budete elegantni!Cela haljina je od čipke koja već godinama unazad ne izlazi iz mode. Ima kroj koji istčie obline: prati liniju tela i u gornjem i u donjem delu, sečena je u struku, gornji... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Tako fantastično zavodljiva i savršena za prilike u kojima treba da budete elegantni!

Cela haljina je od čipke koja već godinama unazad ne izlazi iz mode. Ima kroj koji istčie obline: prati liniju tela i u gornjem i u donjem delu, sečena je u struku, gornji deo je sečan ukoso i ramena su u njoj naga, a dole je kratka. Međutim, ona je pravi izbor za sve svečane prilike jer, iako kratka, gornji deo je zatvoren i u njoj ne izgledate ni malo nepristojno niti vulgarno, naprotiv.

Zakopčava se na leđima uz pomoć rajfešlusa, a gornji deo ide skroz poput ogrlice uz vrat. Međutim, neće vas ni malo stezati niti činiti da vam bude nelagodno. Ovakav model haljine ističe vaše grudi iako su one poptuno pokrivene, plus što beli deo čini da vam grudi izgledjau malo veće nego što jesu.

Pošto je haljina od bušne čipke, ne morate da brinete da će se provideti. Ispod čipke se nalazi tanka i prijatna postava u istoj boji.

Iako uska, haljina je izuzetno udobna. U njoj sasvim lagodno možete i da hodate, i da igrate, i da sednete a da ne razmišljate da li će svakog momenta pući jer je uska. Moći ćete da je nosite na raznorazne svečanosti: svadbe, krštenja, rođendane i slično, ali i u večernjim izlascima.

Nikako nemojte propustiti priliku da kupite sebi ovu predivnu čipkastu letnju haljinu po akcijskoj ceni. Učiniće da zablistate kada god je obučete.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina