Na stanju

Dugačka haljina idealna za sve tipove ženske građe.Ovaj kroj je odličan pre svega zbog toga što omogućuje da je nosite u raznoraznim prilikama, pa čak i na posao jer nije dekoltirana, nema šlic i dužina joj je do članka. S druge strane je komforna jer nema... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Dugačka haljina idealna za sve tipove ženske građe.

Ovaj kroj je odličan pre svega zbog toga što omogućuje da je nosite u raznoraznim prilikama, pa čak i na posao jer nije dekoltirana, nema šlic i dužina joj je do članka. S druge strane je komforna jer nema rukave i donji deo haljine je širok i lepršav.

Dezen je vrlo interesantan: gornji deo je jednobojan, a u istoj toj boji je i jedan deo cik-cak pruga na donjem delu. Drugi deo cik-cak prugica je na haljinama u obe boje crn.

Kada je predviđeno da se nosi? Kad god poželite! Jako lepo pada i neće vam smetati ni podizati se ako je nosite na primer prilikom dugih šetnji po gradu ili prirodi. Iako je u pitanju haljina, ona nije svečana, pa je pored baletanki i sandala možete nositi čak i na neke jednostavne jednobojne patike ili espadrile.

Za one devojke koje imaju nešto šire kukove ili za one koje nervira višak u predelu stomaka, ova haljina je odličan izbor – sakriće sve što želite da sakrije, a ipak nećete izgledati neugledno, šta više, bićete vrlo moderni.

Požurite da po super sniženoj ceni nabavite svoju dugu letnju pamučnu haljinu koja će vam savršeno pristajati u brojnim prilikama.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina