Na stanju

Jednostavna i očaravajuća – crna haljina do kolena.Poprilično rastegljiva i odgovara svakom tipu građe, jer prati liniju tela a ne steže i ne useca se. Okrugli izrez daje joj damski izgled, kao i fina mrežica na dekolteu koja razbija crni jednostavni kroj ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Jednostavna i očaravajuća – crna haljina do kolena.

Poprilično rastegljiva i odgovara svakom tipu građe, jer prati liniju tela a ne steže i ne useca se. Okrugli izrez daje joj damski izgled, kao i fina mrežica na dekolteu koja razbija crni jednostavni kroj haljine.

Ima kratke rukave pa je pogodna i za sva godišnja doba, a toliko je lepa da je možeš nositi i u nekim poslovnim prilikama.

Zato ne oklevaj, sigurni smo da ćeš je nositi jer ovo je omiljeni model svim ženama.

Haljinu možeš kombinovati sa raznim nakitom, različitim bojama cipela i torbica. Zato je najvažnije u ormanu imati ovako jednu večnu haljinu koja svaki put dobija sasvim novi izgled i slaže se uz većinu modnih detalja koje imaš.

„Malu crnu haljinu je izmislila Koko Šanel i tako spasila milione žena u večitoj dilemi - šta obući za svečanu priliku? Ipak, mala crna haljina nije i svaka haljina koja je crna, jer ono što je razlikuje od ostalih crnih haljina je što potpuno menja izgled kada je kombinujete sa različitim odevnim predmetima i detaljima. Plišane haljine ili one sa volanima ne spadju u ovu kategoriju jer su one pravljene za posebne svečane prilike. Zato kad imate pravu malu crnu haljinu, ona će svaki put izgledati drugačije poput kameleona. Mala crna haljina može da se nosi uz sve i u tome je i njena moć.“
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina