Na stanju

Bluzica čiji neobični rukavi čine vaš izgled nežnim i romantičnim.Rukavčići su vrlo zanimljivi, kratki a višeslojni, što daje na ženstvenom i elegantnom izgledu pa čak i onim ženama koje imaju nešto šira ramena i koje smatraju da bi im ruke mogle biti tanj... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Bluzica čiji neobični rukavi čine vaš izgled nežnim i romantičnim.

Rukavčići su vrlo zanimljivi, kratki a višeslojni, što daje na ženstvenom i elegantnom izgledu pa čak i onim ženama koje imaju nešto šira ramena i koje smatraju da bi im ruke mogle biti tanje. Nije uz telo, pa je sjajan izbor kada želite da sakrijete višak u predelu stomaka. Dobar je izbor za posao, jer nije dekoltirana i ramena su takođe pokrivena.

Ono što je čini još zanimljivijom jeste to što se u gornjem delu vezuje pozadi u mašnicu. Nije u pitanju debeo sloj materijala, već tanka suptilna traka koja je crna na bluzama svih boja koje su u ponudi.

Dobro ćete u njoj izgledati i nećete pogrešiti ako je izaberete za neku proslavu poput svadbe, rođendana, ako je obučete za intimnu večeru u restoranu. Odlično se slaže uz svu letnju obuću, i onu ravnu i onu na štikle.

Iskoristite akciju i kupite ovu predivnu bluzu po akcijskoj ceni. Nećete se pokajati, jer ćete moći da je nosite u najrazlčitijim prilikama: na posao, u dnevnim i večernjim izlascima, na svadbama, rođendanima i drugim sličnim proslavama.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina