Na stanju

Leto je za lagano, lepršavo, meko i slatko – ova bluzica je baš takva i neodoljiva je!Podjednako je vole kako mršave, tako i one krupnije devojke, jer stoji apsolutno svakoj građi. Široka je, udobna, a ipak ženstvena i seksi. Iako ima rukave ¾, oni su tank... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Leto je za lagano, lepršavo, meko i slatko – ova bluzica je baš takva i neodoljiva je!

Podjednako je vole kako mršave, tako i one krupnije devojke, jer stoji apsolutno svakoj građi. Široka je, udobna, a ipak ženstvena i seksi. Iako ima rukave ¾, oni su tanki, meki i ne čine da vam bude dodatno vruće kada je napolju jako toplo. Mogu da se zavrnu i na taj način isfazoniarno „nagužvaju“ i tako ceo outfit učine još interesantnijim i lepršavijim.

Najveću čar ovoj bluzici daje velika mašna koja se veže na leđima. Naime, bluzica se spušta ispod ramena, drži je mekani fini lastiš koji ne steže i ne grebe ruke i grudi, a onda se pozadi vezuje mašna koja savršeno ide na gola leđa i ramena i koja dodatno daje na zavodljivom izgledu bezobzira na to što je donji deo širok.

Može da se nosi uz najrazličitijje komade odeće: uz farmerke, šorc, kratku ili dugu suknju, a odlično ide uz bilo koju vrstu letnje obuće. Jednako dobro će izgledati i ako je iskombinujete uz neki svečaniji outfit, ali i ako se odlučite za sportsku varijantu. Samim tim možete da je nosite u brojnim prilikama: preko dana ili večeri u šetnji, u izlasku, na različitim proslavama i sl.

Ona je idealan komad ako se sramite svojih nešto buckastijih ili pretankih ruku, jer prekriva tačno „kritični“ deo. Takođe je odličan izbor i onda kada želite da sakrijete višak na stomaku ili sa strane s obzirom da je donji deo širi i lepršav.

Obogatite svoj garderober ovim neobičnim i lako uklopivim komadom odeće u kom ćete se osećati prijatno tokom vrelih letnjih dana i izgledati fantastično!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina