Na stanju

Bluza kratkih rukava u predivnim letnjim bojama za najrazličitije prilike.Jednako je nose i starije dame i devojke, kako prilikom izlazaka, tako i na posao. Fenomenlano se slaže uz suknju, uz pantalaone, farmerke, pa čak i šorc. Gornji deo je zatvoren, ali... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Bluza kratkih rukava u predivnim letnjim bojama za najrazličitije prilike.

Jednako je nose i starije dame i devojke, kako prilikom izlazaka, tako i na posao. Fenomenlano se slaže uz suknju, uz pantalaone, farmerke, pa čak i šorc. Gornji deo je zatvoren, ali upravo zbog toga grudi izgledaju u njoj nešto veće nego što inače jesu. 

Ona se može nositi ne samo leti, već i kada je hladnije vreme na raznorazne modele sakoa i kožnih jakni, a što se obuće tiče najviše se slaže uz nešto elegantniju obuću: na onu sa štiklom ili bez nje, uz baletanke.
Napred se vezuje u mašnu koja je čini izuzetno zanimljivom. Mašna nije velika i glomazna, pa vam stomak neće izgledati veliko u njoj.

Uz nju se može nositi najrazličitiji nakit: onaj svedeni ili onaj nešto krupniji čije boje mogu odudarati od boje same bluze ako želite da začinite svoju odevnu kombinaciju.

Iskoristite priliku da poručite po sniženoj ceni ovu super modernu i udobnu bluzu zanimljivog izgleda koja će vam koristiti u brojnim prilikama.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina