Na stanju

Specijalno dizajniran steznik za koleno svojim dejstvom ublažava otok, bolove i ukočenost u ovom predelu, šta god da je tome uzrok. Prednosti ovog steznika za kolena su višestruke: on vam može pružiti hladnu ili toplu terapiju u zavisnosti od toga šta je u... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Specijalno dizajniran steznik za koleno svojim dejstvom ublažava otok, bolove i ukočenost u ovom predelu, šta god da je tome uzrok. 

Prednosti ovog steznika za kolena su višestruke: on vam može pružiti hladnu ili toplu terapiju u zavisnosti od toga šta je uzrok bola koji osećate. Hladna terapija se preporučuje ako ste nedavno imali povredu kolena. Pre nego što krenete sa tretmanom, neophodno je kesu sa gelom ohladiti u zamrzivaču za pravi efekat. On smanjuje otok i crvenilo u predelu povrede.

Topla terapija je za opuštanje mišića, oslobađanje od grčeva i stresa kada su mišići prenapregnuti. Da biste ugrejali kesu sa gelom koja se nalazi u stezniku a koja daje topli efekat, možete je staviti i u mikrotalasnu bez ikakvog straha da će se zapaliti, jer sam materijal ima specijalna svojstva otporna na visoke temperature. No, kesu možete ubaciti i u posudu sa toplom vodom.

Steznik se sastoji od džepa u kojoj je postavljena specijalna kesa sa gelom koji se zagreva ili hladi, i praktičnim trakama koje dovoljno čvrsto drže steznik na mestu, i ne dozvoljavaju mu da se on pomera.

Prestanite da trpite bolove u kolenu – nabavite ovaj fantastični steznik po fenomenalno sniženoj ceni!

TOP komentar: „Pomaže mi da smanjim otok i bol u u kolenu nakon dugog stajanja i hodanja na poslu. Kupio sam ga i svom ocu koji bolove ima zbog godina u koje je došao i i on je prezadovoljan.“ (Zoran, 42)
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina