Na stanju

Steznik za koleno Copper FitAko ste sportista ili vaš posao zahteva da se dosta krećete ili stojite, ako vam koleno otiče i trpite bolove, potreban vam je kvalitetan kompresivni steznik za koleno – Copper fit je steznik zbog kojeg će vam vaša kolena biti z... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Steznik za koleno Copper Fit

Ako ste sportista ili vaš posao zahteva da se dosta krećete ili stojite, ako vam koleno otiče i trpite bolove, potreban vam je kvalitetan kompresivni steznik za koleno – Copper fit je steznik zbog kojeg će vam vaša kolena biti zahvalna.

Copper Fit je specijalni steznik koji vrši blagu kompresiju na vaše koleno, time mu pruža podršku i poboljšava cirkulaciju. Pomaže da se ukočenost mišića i bol smanje, pa čak i da potpuno nestanu. Copper Fit steznik za koleno takođe sprečava da se koleno prilikom izlaganja fizičkim aktivnostima manje napreže, umora i pospešuje oksidaciju mišića. Takođe može i da skrati vreme oporavka nakon ozbiljnijih povreda, naročito sportskih.

Ovaj fantastični steznik je prožet jonima bakra koji štiti kožu od bakterija i gljivica i koji smanjuje neprijatne mirise. On ne iritira kožu i ne postoji rizik od alergijskih reakciju.

Sastav: 82% poliester, 14% likra, 4% bakar

Maksimalni obim iznad kolena: 40 cm
Maksimalni obim kolena: 38 cm
Maksimalni obim ispod kolena: 36 cm

Održavanje: prati ručno u mlakoj vodi. Ne koristiti izbeljivače i ne sušiti u mašini za sušenje veša.

VAŽNO: Ako osetite bilo kakav bol ili vam se prilikom nošenja steznika javi otok, odmah prestanite sa korišćenjem i obratite se lekaru.
Poručite ga već danas po ovoj fantastično sniženoj ceni i zauvek se rešite bolova u kolenima!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina