Na stanju

Pružite svojim leđima pravi kraljevski užitak, jer ona to zaslužuju nakon toliko godina nepravilnog držanja, savijanja i bolova – priuštite im Royal steznik sa kojim ćete ih držati pravilno i sa kojim će vam biti ugodno svakog momenta nošenja.Već nakon prv... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Pružite svojim leđima pravi kraljevski užitak, jer ona to zaslužuju nakon toliko godina nepravilnog držanja, savijanja i bolova – priuštite im Royal steznik sa kojim ćete ih držati pravilno i sa kojim će vam biti ugodno svakog momenta nošenja.

Već nakon prvog nošenja Royal steznika bićete oduševljeni efektom koji daje. Neće vas stezati i činiti da se osećate nelagodno, već će vam njegovo nošenje izuzetno prijati i pomoći da se rešite bolova u leđima koji vas muče godinama unazad.

Royal steznik za leđa ima podesive trake zahvaljujući kojima pravilno držite vrat, ramena i leđa i koje su pritom vrlo udobne – ne stežu vas, ne žuljaju i ne vide se ispod odeće. Steznik je dizajniran tako da pored gordnjeg dela leđa i vrata pruža podršku i u lumbalnom delu sa kojim problema ima veliki broj ljudi koji dugo sede ili stoje.

Ovaj kraljevski steznik se može nositi i ispod i preko odeće, a izrađen je od materijala koji je izuzetno prijatan za nošenje i sa kojim vaša koža diše za razliku od mnogih drugih steznika koji izazivaju prekomerno znojenje i sa kojima sam je samim tim neugodno. Ako ga obučete ispod odeće, možete biti sigurni da ga niko neće primetiti osim vas koji ćete osećati ništa drugo do komfor i odsustvo bola.

Materijal: mešavina pamuka i poliestera.

Održavanje: prati ručno u mlakoj vodi. Ne koristiti izbeljivače i ne sušiti u mašini za sušenje veša.

Pojas se lako podešava čičak trakom. Može se nositi neograničeno, a za postizanje maksimalnih rezultata, za vraćenje kičme u pravilan položaj i eliminisanje bolova u leđima preporučeno je nošenje 4-6 sati dnevno.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da po fantastično niskoj ceni kupite ovaj ultraefikasan steznik i zauvek se oslobodite bolova u leđima!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina