Na stanju

Rapid Relief steznik za rameSpecijalno dizajniran Rapid Relief steznik za rame svojim dejstvom ublažava otok, bolove i ukočenost u predelu ramena. On nije običan steznik već ima mnogo prednosti i dobrih karakteristika za širok dijapazon povreda i problema ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Rapid Relief steznik za rame

Specijalno dizajniran Rapid Relief steznik za rame svojim dejstvom ublažava otok, bolove i ukočenost u predelu ramena. 

On nije običan steznik već ima mnogo prednosti i dobrih karakteristika za širok dijapazon povreda i problema u predelu ramena i ruku.

Zato je ovaj steznik jedan od najprodavanijih na tržištu. Njegove prednosti su višestruke: On ima "džepove" u koje se mogu ubaciti kesice sa toplom vodom ili zaleđene kesice. Džepovi su dovoljno duboki da kesice neće ispadati iz njih i remetiti vas dok odmarate ili obavljate neku aktivnost.

Hladna terapija se preporučuje kada ste nedavno imali povredu ramena. Pre nego što krenete sa tretmanom, neophodno je kesu sa gelom ohladiti u zamrzivaču za pravi efekat. On smanjuje otok i crvenilo u predelu povrede.

Topla terapija je za opuštanje mišića, oslobađanje od grčeva i stresa kada su mišići prenapregnuti.

Steznik za rame ima praktične trake koje dovoljno čvrsto drže steznik na mestu i ne dozvoljavaju mu da se on pomera.

Oporavite se brže i sa manje tegoba – čuvajte svoje ruke.

TOP komentar: „Rame je najpokretljiviji zglob u telu, zato povreda ramena zahteva dug oporavak, a bolovi u ramenu se često šire na cela leđa i kičmu. Zato uvek preporučujem Rapid Relief steznik jer sam teniski trener i spremam svoje đake na takmičenjima, tako uvek znam sve cake i načine kako da se što pre oporave za povratak na trening ako dođe do povrede.“ (Dejan, 28)
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina