Na stanju

Više nema razloga da se osećate nesigurno i nezdovoljno zbog visine, jer sada ćete momentalno moći da izgledate više, bezobzira u kakvoj ste obući i bezobzira na pol. Zahvaljujući silikonskim ulošcima za povećanje visine ćete obezbediti sebi 3 dodatna cent... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Više nema razloga da se osećate nesigurno i nezdovoljno zbog visine, jer sada ćete momentalno moći da izgledate više, bezobzira u kakvoj ste obući i bezobzira na pol. Zahvaljujući silikonskim ulošcima za povećanje visine ćete obezbediti sebi 3 dodatna centimetra koja će vam dati na samopouzdanju i na boljem držanju.

Specijalni silikonski ulošci za povećanje visine dizajnirani su tako da se ne vide, da samo vi znate da ih imate na sebi, i da vam omogće da izgledate više bilo da ste u cipelama, patikama, papučama, pa čak i samo u čarapama. Oni nisu glomazni, već je pojačan samo zadnji deo na peti koji treba da vam da na visini.

Za razliku od brojnih drugih uložaka, ovi se navlače samo na petu, ne idu duž celog stopala, pa su neuporedivo udobniji i mogu da ih nose muškarci i žene sa različitim brojem obuće. Silikon od kog su napravljeni je fin, mekan i udoban i lepo prijanja uz nogu. To obezbeđuje da se uložak ne pomera, pa samim tim i da vam ne utiče na stabilnost.

S obzirom da prelaze preko malog dela stopala, u ovim ulošcima vam neće biti neprijatno i toplije nego inače, pa ćete moći da ih nosite i kada su letnje temperature.

Pošto će vam dati na visini, ovi ulošci će uticati i na to da imate bolje držanje, da noge i zadnjicu držite čvršće, te da samim tim izgledate zategnutije i izduženije. Odeća će vam lepše stajati, a vi ćete moći da hodate normalno bez pratećih problema koje imate kada ste na neudobnim štiklama.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina