Na stanju

Magnetni i akupresurni ulošci za obuću ProMetzPred Vama su izvanredni magnetni i akupresurni ulošci su pred Vama, a ono što ih čini još primamljivijim je popust koji možete da iskoristite već sada! Neprijatni bolovi u stopalima, zglobovima, kolenima ili ki... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Magnetni i akupresurni ulošci za obuću ProMetz

Pred Vama su izvanredni magnetni i akupresurni ulošci su pred Vama, a ono što ih čini još primamljivijim je popust koji možete da iskoristite već sada! 

Neprijatni bolovi u stopalima, zglobovima, kolenima ili kičmi brzo zamaraju telo i loše utiču na pravilno držanje. Nije važno da li je obuća kvalitetna i udobna, imate ravna stopala, čukljeve ili neke druge deformitete stopala – uz pomoć ovih magnetnih uložaka džanje tela postaje idealno, a mišići, tetive i kosti stopala bolje podnose svakodnevno opterećenje. 

Magneti postavljeni unutar uloška deluju svojim magnetnim poljem, a pritiskom težine tela na magnet ujedno se vrši i akupresura na određene tačke na tabanu. Na ovaj način se masira taban i pospešuje cirkulacija. Magneti koji se nalaze u ulošku su zaobljeni, glatki i bez oštrih ivica, tako da ćete noseći ove uloške jedino osetiti udobnost. 

Na poleđini uložaka se nalaze linije, a na svakoj od njih je broj i dužina gazišta. Pre upotrebe je potrebno skratiti ih makazama do potrebne veličine. Veličine uloška koje su u ponudi su od broja 38 do broja 41, a ukupna dužina gazišta neisečenog uloška je 25,5cm.

Održavanje magnetnih uložaka je vrlo lako: peru se po potrebi pod mlazom mlake vode uz pomoć sapuna, a suše na vazduhu.

Magnetni i akupresurni ulošci deluju:

- Kod problema sa ravnim tabanima i kod bola u stopalima i nogama
- Čuvaju kičmu
- Poboljšavaju perifernu cirkulaciju
- Telo se postavlja u pravilan položaj
- Pomažu ljudima koji mnogo hodaju ili stoje
- Otklanjaju bolove u zglobovima

Rešite već danas sve svoje probleme sa stopalima i kičmom po neverovatno niskoj ceni. Poručite već danas Vaš par magnetnih i akupresurnih uložaka ProMetz!
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina