Na stanju

Easy Step jastučići za ravna stopalaEasy Step je senzacionalni proizvod koji je pomogao i olakšao muke mnogim odraslim ljudima i deci koja imaju problem sa ravnim stopalima.Ovi fantastični jastučići za stopala služe kao podrška stopalima tako što ih osloba... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Easy Step jastučići za ravna stopala


Easy Step je senzacionalni proizvod koji je pomogao i olakšao muke mnogim odraslim ljudima i deci koja imaju problem sa ravnim stopalima.


Ovi fantastični jastučići za stopala služe kao podrška stopalima tako što ih oslobađaju pritiska i pružaju dodatnu potporu i udobnost prilikom nošenja.

Višesatno stajanje i hodanje može veoma da optereti stoplao i izazove jake bolove. Ali uz pomoć Easy Step jastuka bol će za rekordno kratko vreme isčeznuti. Pored toga što smanjuje pritisak u stopalima, ovaj revolucionarni proizvod podiže i luk stopala, što veoma pozitivno utiče na ublažavanje i nestajanje bolova u nogama, kolenima i leđima.

Ukoliko se osećate umorno i ne možete više da trpite bol, priuštite svojim umornim stopalima jastučiće za ravna stopala i oslobodite ih stresa. Mnogi svetski ortopedi i kiropraktičari ih preporučuju ne samo odraslima, već i deci koja imaju ovaj problem.

Jastučići se izrađuju u univerzalnoj veličini i u potpunosti odgovaraju i muškarcima i ženama. Mogu se nositi u patikama, cipelama, na bosu nogu, japankama i visokim potpeticama. Veoma se lako održavaju: potrebno ih je samo oprati toplom vodom i deterdžentom/sapunom na ruke.


Sastav: poliester, pena od neoprena, sunđer


Ukoliko vas muče problemi i imate konstantan bol zbog spuštenih stopala, nemojte da čekate više ni jedan tren. Poručite odmah Comfy Feet jastučiće za ravna stopala po akcijskoj ceni i oslobodite stopala neprijatnog pritiska!


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina