Na stanju

Silikonski separator za čukljeveDa li se zbog čukljeva svakodnevno borite sa bolovima koje stvaraju i sa nezadovoljstvom zbog estetskog izgleda vašeg stopala? Silikonski separatori su ono što može da reši vaš problem!Silikonski separatori za čukljeve su po... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Silikonski separator za čukljeve

Da li se zbog čukljeva svakodnevno borite sa bolovima koje stvaraju i sa nezadovoljstvom zbog estetskog izgleda vašeg stopala? Silikonski separatori su ono što može da reši vaš problem!

Silikonski separatori za čukljeve su pomogli velikom broju ljudi da u potpunosti ili barem delimično reše ovaj veliki problem. Mnogi su njima ispravili ili smanjili ovaj deformitet, ali i ublažili i eliminisali bolove koje on uzrokuje. Nisu neudobni, mogu neograničeno da se nose uvek i svuda, i još i pomažu!

Ove separatore možete nositi u bilo kojoj obući. Neće vam smetati i žuljati vas, a ipak će vam biti velika pomoć. Već nakon kratkotrajnog korišćenja videćete kako Vam se postepeno palac vraća u pravilan i prirodan položaj.

Sastav: silikon

Pakovanje sadrži 2 komada separatora (za levu i za desnu nogu).

Način upotrebe: provucite palac kroz rupu silikonskog separatora tako da duži deo separatora prekrije spoljni deo palca, odnosno čukalj. Možete ih nositi koliko god mislite da je potrebno, jer nemaju nikakve neželjene efekte. Šta više, što ste uporniji i što ih duže nosite, veće su šanse da ćete se rešiti čukljeva.

Rešite se čukljeva na potpuno BEZBOLAN način, BEZ OPERACIJE uz silikonske separatore za čukljeve. Pozovite nas odmah i poručite svoj par, a OVDE možete pogledati i kako izgleda longeta za ispravljanje čukljeva za nošenje tokom noći. 

Ako budete koristili i silinkonski separator i longetu, povećaćete šanse za ispravljanje deformiteta i eliminaciju bolova koje čukljevi kao takvi uzrokuju.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina