Na stanju

Magneti za odvikavanje od pušenja Quit SmokeDa li i vi želite da ostavite cigarete, ali vas prevelika želja za njima sprečava u tome? Koliko god da vam je jaka volja, potreba za njima je nadjačava i ne uspevate da istrajete? Zato smo pronašli nešto što će ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Magneti za odvikavanje od pušenja Quit Smoke

Da li i vi želite da ostavite cigarete, ali vas prevelika želja za njima sprečava u tome? Koliko god da vam je jaka volja, potreba za njima je nadjačava i ne uspevate da istrajete? Zato smo pronašli nešto što će vam pomoći da zauvek prestanete sa pušenjem i sačuvate ono najvažnije na svetu – svoje zdravlje. Predstavljamo vam magnete za odvikavanje od pušenja Quit Smoke!

Istraživanja su pokazala da 80% pušača želi da prestane sa pušenjem. Mnogi od njih, pa i vi sami, probali su najrazličitije metode odvikavanja od duvana: čajeve, tablete, sirupe, flastere... I ništa im nije pomoglo! Ali ono čijim rezultatima ćete biti i više nego oduševljeni jesu magneti za odvikavanje od pušenja Quit Smoke. Pomogli su hiljadama ljudi koji su uspešno prestali da puše cigarete, a nisu oštetili svoje zdravlje, ugojili se, niti imali nikotinske krize.

Kako ovi magneti „rade“? Naučnici su objasnili da se aurikuloterapijom mogu stimulisati određene tačke na uhu i tako izazvati oslobađanje endorfina koji se takođe oslobađaju i prilikom udisanja nikotina. Tako proizvodnja tih endorfina postaje zamena za nikotin, želja za pušenjem se postepeno smanjuje i u jednom trenutku u potpunosti nestaje.

Kako se koriste? Magneti se stavljaju na levo uho i to tako da manji magnet bude na prednjoj strani, a veći na zadnjoj strani uha. Nema rizika da će spasti i biće jedva vidljivi. Za početak je dovoljno nositi ih 2h dnevno, a zatim postepeno povećavati vreme nošenja.
Procenat uspešnosti je izuzetno visok! I žene i muškarci koji su ih probali su oduševljeni rezultatima! Zahvaljujući njima su uspeli da se zauvek reše ove loše navike i sačuvaju svoje zdravlje.

Magneti ne izazivaju alergijske reakcije i apsolutno su bezbedni za zdravlje.

UPOZORENJE: Magnete ne smeju koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima. Držite magnete dalje od kompjuterskih diskova, audio/video traka i kreditnih kartica.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina