Nema na stanju

Ova edukativna drvena kutijica krije u sebi nešto jako zabavno: tablu na koju se lepe magnetići, dok sa druge strane ima i običnu tablu, pa klinci mogu da menjaju igre i da im nikada ne bude dosadno, a igra stalno ista.Zašto je zanimljivo to što se na nju ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Ova edukativna drvena kutijica krije u sebi nešto jako zabavno: tablu na koju se lepe magnetići, dok sa druge strane ima i običnu tablu, pa klinci mogu da menjaju igre i da im nikada ne bude dosadno, a igra stalno ista.

Zašto je zanimljivo to što se na nju lepe magneti? Zato što se u samoj kutiji dobijaju i oblici delovi tela različitih životinja koje mališani ređaju upravo po ovoj tabli. Zahvaljujući tome, deca će vežbati finu motoriku, oblike, naučiće životinje.

I dok se za belu stranu table lepe oblici životinja i po njoj se može pisati piši-briši flomasterima iz pakovanja, sa druge strane je klasična crna tabla po kojoj se piše kredama koje se takođe nalaze u kutiji. Deca će po njoj moći da pišu, crtaju, što će pozitivno uticati na razvoj njihove kreativnosti, a to će im pomoći i da neke stvari lakše memorišu.

S obzirom da je sve lepo spakovano u ovu drvenu kutiju i da se tabla kada se izvuče fiksira upravo za nju, sve se lako može poneti, pa se deca mogu zabaviti i ako nekuda dugo putujete ili idete negde gde znate da će detetu biti potrebno da se nečim zabavlja. Njom se mogu igrati i samostalno i u društvu.

Zato ne propustite da poklonite ovu edukativnu kutiju svom ili nekom drugom dragom detetu. Jako ćete ga obradovati i plus ćete mu darovati nešto jako korisno za njegov razvoj.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina