Nema na stanju

Multifunkcionalni drveni kamiončić biće prava radost za vaše malene radoznale klince koji stalno tragaju za nekom novom zabavom i nekim novim zanimljivim igračkama.Edukativni kamion nudi brojne zabavne i različite aktivnosti. Zato igranje sa njim neće uvek... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Multifunkcionalni drveni kamiončić biće prava radost za vaše malene radoznale klince koji stalno tragaju za nekom novom zabavom i nekim novim zanimljivim igračkama.

Edukativni kamion nudi brojne zabavne i različite aktivnosti. Zato igranje sa njim neće uvek izgledati isto, uvek će biti drugačije, zabavnije, stalno će otkrivati nešto novo, pa će im ova korisna drvena igračka neće brzo dosaditi kao većina drugih. 

Dugo će im držati pažnju i svašta će uz nju moći da nauče.

Kamiončić je drven sa puno veselih boja, što deci privlači pažnju, pa će pre naučiti da ih razlikuju. Sa strane kamiončića nalaze se otvori u obliku vozila, a tu su i same figurice različitih prevoznih sredstava koje klinci treba da ubace fokusiranjem na oblik otvora i oblik figure. Tako će naučiti oblike i razvijaće finu motoriku.

Tu je i žica nepravilnog oblika preko koje deca s kraja na kraj “prevoze” oblike, ali i nacrtana staza po kojoj će moći da prevlače drvene figurice vozila. Tu su i drvene kartice na kojima su nacrtana prevozna sredstva i čiji je naziv na engleskom ispisan odmah ispod.

Sa edukativnim kamiončićem mališani će lako savladati i brojeve, ali i osnovne računske operacije. Na prednjem delu su kuglice sa brojevima i računskim operacijama koje se okreću, a ispod je računaljka u dva reda. 

Sve je tako veselo i zabavno i može se dugo koristiti jer se svaki deo igračke može biti zabavan u drugačijem određenom periodu odrastanja. Zato nema razlika da se premišljate ako je ovo jedna od opcija za poklon dečaku ili devojčici – ovaj edukativni kamiončić će ih zasigurno oduševiti.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina